29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «М’ясо яловичини І категорії» (ДК 021:2015: 15110000-2- М’ясо)
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з публікацією англійською мовою, UA-2020-12-29-006270-c.
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 5 548 000,00 грн. з ПДВ.
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
  5. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання м’яса яловичини 1 категорії у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова. При визначенні цін на м’ясо яловичини 1 категорії замовником бралась до уваги інформація Головного управління статистики у Львівській області, інформаційна довідка Львівської Торгово-Промислової палати та інформація розміщена в мережі інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.