29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Філе куряче, курячі четвертинки, тушки курей, печінка свійської птиці» (ДК 021:2015: 15110000-2 – М’ясо)
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з публікацією англійською мовою, UA-2021-01-12-003089-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 2 814 500,00 грн. з ПДВ.
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
  5. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання м’яса у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова. При визначенні цін м’ясо замовником бралась до уваги інформація Головного управління статистики у Львівській області, інформаційна довідка Львівської Торгово-Промислової палати та інформація розміщена в мережі інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.