Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Філе куряче, курячі четвертинки, тушки курей, печінка свійської птиці» (ДК 021:2015: 15110000-2 – М’ясо)
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з публікацією англійською мовою, UA-2021-01-12-003089-a
Очікувана вартість предмета закупівлі. 2 814 500,00 грн. з ПДВ.
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання м’яса у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова. При визначенні цін м’ясо замовником бралась до уваги інформація Головного управління статистики у Львівській області, інформаційна довідка Львівської Торгово-Промислової палати та інформація розміщена в мережі інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.