17.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Соки: апельсинові, ананасові, яблучні, абрикосові, персикові, морквяно-яблучні, яблучно-полуничні, яблучно-грушеві, томатні, виноградні, мультивітамінні» (ДК 021:2015: (CPV) Фруктові та овочеві соки (15320000-7))
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги, UA-2021-02-11-003766-b
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 511 250,00 грн. з ПДВ.
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
  5. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання соків у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова. При визначенні цін на соки замовником бралась до уваги інформація Головного управління статистики у Львівській області, інформаційна довідка Львівської Торгово-Промислової палати та інформація розміщена в мережі інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.