17.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Печиво сухе, печиво здобне в асортименті, печиво вівсяне, пряники, вафлі, сухарі панірувальні» (ДК 021:2015: (CPV) Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів (15820000-2))
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги, UA-2021-02-10-003384-c
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 760 310,00 грн. з ПДВ.
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
  5. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання печива та сухарів у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова. При визначенні цін на печиво та сухарі замовником бралась до уваги інформація Головного управління статистики у Львівській області, інформаційна довідка Львівської Торгово-Промислової палати та інформація розміщена в мережі інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.