ОБҐРУНТУВАННЯ

Відділ освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі приладдя для образотворчого мистецтва, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:           

Відділ освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради

Адреса: 79057, Україна, Львівська область, Львівська область, місто Львів, вул. Генерала Чупринки, 85

Код в ЄДРПОУ – 41321572

Категорія замовника: органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини 4 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: (CPV): Приладдя для образотворчого мистецтва (37820000-2) (Альбоми для малювання, пластилін, олівці кольорові, папір кольоровий, картон кольоровий, пензлики для малювання)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги,


UA-2021-09-20-003974-c

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 923 238,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 923 238,00 грн згідно з розрахунком до кошторису на 2021 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — по 30.11.2021 р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості приладдя для образотворчого мистецтва визначені з урахуванням реальних потреб закладів дошкільної освіти та оптимального співвідношення ціни та якості. Товар(меблі) Запропонований учасником товар обов’язково повинен відповідати (або мати кращі характеристики) усім наведеним нижче технічним вимогам та характеристикам. Весь товар що перелічений в специфікації, що пропонується для продажу, повинен бути новим. Упакування товару без подряпин та видимих дефектів з терміном придатності на кожній упаковці. Термін виготовлення товарів: 2020 – 2021 рр. Товар, який постачається, не перебував в експлуатації, термін та умови його зберігання не порушені. Товар повинен відповідати вимогам охорони праці, екології, санітарно-гігієнічним вимогам. Весь товар постачається в упаковці (тарі), що забезпечує його захист від пошкодження або псування під час транспортування та зберігання. Весь товар повинен мати необхідне маркування (етикетки). Якість поставленого товару повинно відповідати вимогам чинного Законодавства України. Учасник гарантує якість товарів, що постачає. Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, інше (за наявності).