Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

«ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (м’ясо яловичини І категорії, м’ясо свинини)»

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (м’ясо яловичини І категорії, м’ясо свинини)»
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з публікацією англійської мови, UA-2022-01-27-003060-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 3 528 274,00 грн. з ПДВ.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305.
  5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання м’яса яловичини та свинини у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305. При визначенні цін на молоко замовником бралась до уваги інформація розміщена в мережі інтернет. Для отримання інформації щодо цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар було проведено пошук інформації на сайтах фірм – продавців (постачальників) товарів, що забезпечують доставку товару до споживача у межах області.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2022 рік.