Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

«ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, слива, виноград, абрикоси, апельсини, персики, гарбуз, смородина, полуниця) (03222000-3)» Номенклатура: 03222321-9 –яблуко; 03222334-3 – слива; 03222210-8 – лимон; 03222333-6 вишня; 03222111-4 – банан; 03222220-1 – апельсин; 03222332-9; 03222240-7 – мандарини; 03222331-2 – абрикос; 03222340-8- виноград; 03222300-6 – нетропічні фрукти: гарбуз; 03222311-6 – смородина; 03222313-0 – полуниця

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, слива, виноград, абрикоси, апельсини, персики, гарбуз, смородина, полуниця) (03222000-3)» Номенклатура: 03222321-9 –яблуко; 03222334-3 – слива; 03222210-8 – лимон; 03222333-6 вишня; 03222111-4 – банан; 03222220-1 – апельсин; 03222332-9; 03222240-7 – мандарини; 03222331-2 – абрикос; 03222340-8- виноград; 03222300-6 – нетропічні фрукти: гарбуз; 03222311-6 – смородина; 03222313-0 – полуниця
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги, UA-2022-02-17-002811-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 1 298 750,00 грн. з ПДВ.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305.
  5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання фруктів у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305. При визначенні цін на фрукти замовником бралась до уваги інформаційна довідка з Львівської Торгово-Промислової палати № 19-09/39 від 26.01.2022 та інформація розміщена в мережі інтернет. Згідно з довідкою Львівської Торгово-Промислової палати № 19-09/39 від 26.01.2022 для отримання інформації щодо цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар було проведено пошук інформації на сайтах фірм – продавців (постачальників) товарів, що забезпечують доставку товару до споживача у межах області. При цьому дана довідка передбачає рівень цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар з урахуванням доставки, станом на січень 2022р.
  6. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2022 рік.
admin

Recent Posts

Обґрунтування щодо закупівлі філе курячого в ЗДО 153

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб —…

5 місяців ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

6 місяців ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

6 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

7 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

7 місяців ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

1.         Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: Крохмалі…

1 рік ago