Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти Галицького та Франківського районів управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради; 79057, м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 85; код за ЄДРПОУ — 41321572; категорія замовника — 1 органи місцевого самоврядування зазначені у пункті 1 частини четвертої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».

  • Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):   Капітальний ремонт території у ЗДО (ясла-садочок) №69 на вул.Науковій,8-А (ДК 021:2015 (CPV): 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація)
  • Ідентифікатор закупівлі:  UA-2022-02-22-014186-b
  • Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені  відповідно до потреб Відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та норм чинного законодавства і зазначені в тендерній документації. Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі зазначена у тендерній документації.
  • Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розподілу коштів бюджету розвитку на здійснення заходів з будівництва, реконструкції і реставрації об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами.                                                                                             
  • Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

               Визначено відповідно до вимог Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної

               методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (далі — Методика).

 Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі кошторисної документації відповідно  до  Настанови з визначення вартості будівництва затвердженої Наказом Мінрегіону «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» від 01.11.2021 р. № 281.