Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (Філе куряче, курячі четвертинки)»

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (Філе куряче, курячі четвертинки)»
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з особливостями, UA-2023-02-09-016762-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 4 051 000,00 грн. з ПДВ.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305.
  5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання курятини у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305. При визначенні цін на курятину замовником бралась до уваги інформаційна довідка з Львівської Торгово-Промислової палати № 19-09/37 від 19.01.2023р. та інформація розміщена в мережі інтернет. Згідно з довідкою Львівської Торгово-Промислової палати № 19-09/37 від 19.01.2023р. для отримання інформації щодо цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар було проведено пошук інформації на сайтах фірм – продавців (постачальників) товарів, що забезпечують доставку товару до споживача у межах області. При цьому дана довідка передбачає рівень цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар з урахуванням доставки, станом на січень 2023 р.
  6. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2023 рік.
admin

Recent Posts

Обґрунтування щодо закупівлі філе курячого в ЗДО 153

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб —…

5 місяців ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

6 місяців ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

6 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

6 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

7 місяців ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

1.         Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: Крохмалі…

1 рік ago