Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:  ДК 021: 2015 – 90920000-2 «Послуги з санітарно – гігієнічної обробки приміщень (дератизація та дезінсекція приміщень)

(закупівля UA-2023-02-16-013420-a)

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб закладів дошкільної освіти відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту розвитку Львівської міської ради та норм чинного законодавства і зазначені в тендерній документації. Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю запобігання поширенню гризунів та комах, які можуть перебувати та розмножуватися у закладах дошкільної освіти.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2023 рік. 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 195 757,00  грн. з ПДВ.

Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг проводиться на підставі закупівельних цін попередніх періодів, зокрема на підставі вартості договорів на аналогічні послуги з урахуванням коефіцієнта інфляції.