Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (буряк, буряк молодого врожаю, морква, морква молодого врожаю, цибуля, цибуля молодого врожаю , капуста качанна, капуста качанна молодого врожаю огірки, помідори, кабачки, баклажани, зелена цибуля, перець болгарський, капуста цвітна, зелень (кріп, петрушка), часник»

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (буряк, буряк молодого врожаю, морква, морква молодого врожаю, цибуля, цибуля молодого врожаю , капуста качанна, капуста качанна молодого врожаю огірки, помідори, кабачки, баклажани, зелена цибуля, перець болгарський, капуста цвітна, зелень (кріп, петрушка), часник»
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з особливостями, UA-2023-03-09-010943-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 2 814 920,00 грн. з ПДВ.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305.
  5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання овочів у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова та з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24.03.2021 р. № 305. При визначенні цін на овочі замовником бралась до уваги інформаційна довідка з Львівської Торгово-Промислової палати № 19-09/49 від 27.01.2023р., № 19-09/42 від 23.01.2023р.  та інформація розміщена в мережі інтернет. Згідно з довідкою Львівської Торгово-Промислової палати № 19-09/49 від 27.01.2023р. та № 19-09/42 від 23.01.2023р. для отримання інформації щодо цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар було проведено пошук інформації на сайтах фірм – продавців (постачальників) товарів, що забезпечують доставку товару до споживача у межах області. При цьому дана довідка передбачає рівень цін на внутрішньому ринку України (Львівська обл.) на товар з урахуванням доставки, станом на січень 2023 р.
  6. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2023 рік
admin

Recent Posts

Обґрунтування щодо закупівлі філе курячого в ЗДО 153

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб —…

5 місяців ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

6 місяців ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

6 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

6 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

7 місяців ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

1.         Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: Крохмалі…

1 рік ago