Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:«ДК 021:2015: (CPV) Продукція для чищення (39830000-9) (засіб для миття підлоги, засіб для миття посуду, чистящий порошок, пральний порошок, нейтралізатор запахів, засіб для миття скла та дзеркал та засіб для миття унітазів)»

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: (CPV) Продукція для чищення (39830000-9) (засіб для миття підлоги, засіб для миття посуду, чистящий порошок, пральний порошок, нейтралізатор запахів, засіб для миття скла та дзеркал та засіб для миття унітазів)»
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з особливостями, UA-2023-05-18-015127-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 1 014 850,00 грн. з ПДВ.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
  5. Засіб для миття підлоги, 1 л.

Засіб для  миття підлоги та інших поверхонь (стін, дверних ручок, підвіконників,  санвузлів та ін.) з дезінфікуючими властивостями, готовий до застосування, з документальним підтвердженням ефективності. Зовнішній вигляд: однорідна однофазна рідина без сторонніх домішок, без вмісту та запаху хлорних речовин. Після використання засобу мають бути усунені забруднення та неприємні запахи, має залишатися легкий приємний аромат, Густина: не менше 1  г/см3. Миюча здатність по відношенню до етанолу, % не менше 80. Засіб повинен володіти бактерицидними та  фунгіцидними властивостями.  Засіб повинен бути зі сферою застосування в дошкільних закладах, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ. Об’єм ПЕ тари  – 1 л. Дата виробництва – не раніше 2023 року. Гарантійний термін придатності (зберігання)– не менше 36 місяців від дати виробництва.

4.2. Засіб для миття посуду, 1 л.

      Рідина для миття посуду що має такі якісні характеристики: зовнішній вигляд – однорідна рідина без сторонніх домішок, запах лимон, показник концентрації водневих іонів (рН), без розведення, од. рН-7-8, густина не менше  1,01 г/см3; з дезінфікуючим ефектом за рахунок наявності в складі засобу іонів/наночастинок  срібла. Миюча здатність по відношенню до етанолу, % не менше 85;
 Здатність до біологічного розкладу поверхнево-активних речовин, % не менше 80. Ефективний для видалення забруднень білкового, жирового та вуглеводного характерів, обумовлених харчовими продуктами та іншими забрудненнями різноманітного складу; повинні легко без залишку змивається невеликою кількістю води; не викликати подразнення шкіри рук; утворювати стійку піну, здатну виключно швидко видалити жир та інші забруднення при митті посуду не тільки в гарячій, але і в холодній воді; без шкідливих домішок; для миття різноманітного посуду. Об’єм – 1л з кришкою пуш пул. Засіб повинен бути зі сферою застосування в дошкільних закладах, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ. Дата виробництва – не раніше 2023 року. Гарантійний термін придатності (зберігання)– не менше 24 місяці від дати виробництва 

4.3. Чистящий порошок, 500 гр.

Засіб для чищення порошкоподібний. Фасування по 500г. Мийна здатність не менше 85%, запах повинен відповідати запаху застосованої віддушки. Концентрація водневих іонів (рН),  од. рН-8-10

Здатність до біологічного розкладу поверхнево-активних речовин, % не менше 90. Дата виробництва – не раніше 2023 року. Гарантійний термін придатності (зберігання)– не менше 24 місяці від дати виробництва.

4.4. Пральний порошок, 10 кг.

Порошок універсальний, для прання білої та кольорової білизна,  від білого до світло жовтого кольору. Допускається наявність кольорових пофарбованих частинок компонентів сировини. Мийна здатність не менше 85%, хімічна відбілююча властивість не менше 80%. Здатність до біологічного розкладу поверхнево-активних речовин, % не менше 82. Запах повинен відповідати запаху застосованої віддушки. Не повинен містити фосфатів, фосфонатів та хлору та не проявляти шкірноподразнюючої та сенсибілізуючої дії на організм людини.  Концентрація водневих іонів (рН), од. рН-7-9. Фасування – по 10 кг. Дата виробництва – не раніше 2023 року.

4.5.  Нейтралізатор запахів, 250 мл.

Нейтралізатор неприємний запахів, 250 мл з розпилювачем; колір – безбарвний; концентрація водневих іонів (рН), без розведення, од. рН-6-7, густина, здатність до біологічного розкладу поверхнево-активних речовин, % не менше 90.  Засіб має бути готовий до використання, забезпечувати ефективне усунення неприємних запахів, зокрема у санвузлах. Об’єм – 250мл з тригером. Фасування – гофроящики вагою не більше 10 кг. Засіб зі сферою застосування в дошкільних закладах, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ.

Дата виробництва  – не раніше 2023 р. Гарантійний термін зберігання – не менше 24 місяці від дати виробництва.

4.6. Засіб для миття скла та дзеркал, 750 мл.

Засіб для миття дзеркальних та скляних поверхонь

1.Готовий високоефективний засіб для миття скляних та дзеркальних поверхонь.

2.Засіб зі сферою застосування в, навчальних закладах, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ.

3. Найменування показників:

Мийна здатністьНе менше 88%

Мийні засоби повинні відповідати вимогам Технічного регламенту мийних засобів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2008 р. за № 717 зі змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 2 червня 2021 р. № 575 «Про внесення змін до Технічного регламенту мийних засобів», щодо вмісту фосфатів та інших сполук фосфору .

4. Фасування 750 мл з розпилювачем

5. Термін придатності засобу не менше 2 років з дати виготовлення.

4.7. Засіб для миття унітазів, 1 л.

Засіб для миття унітазів ефективний для видалення вапнистого каменю, стійких осадів сечових солей, іржі, нальоту кальцієвого мила, осадів органічного або неорганічного характеру. Засіб має бути у формі гелю. Зовнішній вигляд – однорідна прозора рідина,  Після використання засобу має залишатися легкий приємний аромат. Якісна реакція на присутність поверхнево-активних речовин позитивна, мийна здатність по відношенню до етанолу, % не менше – 85; здатність до біологічного розкладу поверхнево-активних речовин, % не менше 90; з поверхні, яка оброблена засобом, після змивання водою повинні легко змиватися забруднення та наліт. Водневий показник (без розведення): 2 – 3 од. рН. , густина: не менше 1,04 г/см3. Засіб має бути зі сферою застосування в дошкільних закладах, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ. Ефективний має бути проти неприємних запахів. Упаковка – поліетиленова пляшка з носиком. Об’єм -1л. Дата виробництва  – не раніше 2023 р. Гарантійний термін зберігання – не менше 24 місяці від дати виробництва.

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну в мережі Інтернет з врахуванням динаміки цін на аналогічні товари, доставку, належну якість товару та бюджетне призначення. Також, замовником надсилались запити на комерційні пропозиції на засіб для миття підлоги, засіб для миття посуду, чистящий порошок, пральний порошок, нейтралізатор запахів, засіб для миття скла та дзеркал та засіб для миття унітазів до трьох постачальників. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне використання миючих засобів у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова.
  2. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2023 рік.
admin

Recent Posts

Обґрунтування щодо закупівлі філе курячого в ЗДО 153

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб —…

3 місяці ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

4 місяці ago

«Електрична енергія (універсальна послуга)»

(ДК 021:2015: 09310000-5 «Електрична енергія» ) Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р.…

4 місяці ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

5 місяців ago

«Послуги з теплопостачання» (ДК 021:2015: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

Відповідно до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних…

5 місяців ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

1.         Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015: Крохмалі…

12 місяців ago