Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі: ДК 021:2015: (CPV) Парфуми, засоби гігієни та презервативи (33710000-0) (мило рідке для рук і тіла та мило господарське тверде  72%)

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. ДК 021:2015: (CPV) Парфуми, засоби гігієни та презервативи (33710000-0) (мило рідке для рук і тіла та мило господарське тверде  72%)
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги з особливостями, UA-2023-06-30-006729-a
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 461 472,00 грн. з ПДВ.
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України.

4.1. Мило рідке для рук і тіла: Бланідас Софт (Blanidas Soft) або еквівалент.

1. Рідке мило для професійного очищення шкіри рук та тіла з наступним складом: лауретсульфат натрію, кокамідопропілбетаїн, діетаноламіди жирних кислот кокосової олії, хлорид натрію, гліцерин, лимонна кислота, хлорметилізотіазолінон, метилізотіазолінон, вода очищена.

М’яко та ефективно очищує шкіру, не порушує фізіологічний баланс, захищає від знежирення та зневоднення. Має відповідний шкірі РН, утворює легку піну, не містить барвників , вапняних та лужних компонентів. Гіпоалергенне без ароматизаторів.

2.Засіб зі сферою застосування в дошкільних закладах, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ.

3. Термін придатності засобу не менше 3 роки з дати виготовлення.

4.  Фасування 1000 мл.

5. Тара – каністра з HDPE високої щільності з дозуючим носиком

4.2. Мило господарське тверде  72%.

Мило господарське тверде  72%  групи 1. Вага шматка мила – 100 грам. Куски прямокутної форми, тверді на дотик, поверхня гладка, не допускається на поверхні мила білий наліт, деформація, тріщини, прошарки, плями, тверді сторонні включення та нерівний зріз. Запах – специфічний мильний (не повинно бути запаху продуктів розкладання органічних речовин, прогорклих жирів, рибного та інших неприємних запахів). Маса жирних кислот у перерахунку на номінальну масу 100 гр не менше 72 гр. Масова частка вільного їдкого лугу, % до номінальної маси куска – не більше 0,15;

Масова частка вільної вуглекислої соди, % – до номінальної маси куска – не більше 1,0. Початковий об’єм піни у см.куб., не менше ніж 300. Колір – світлий. Мило повинно бути запаковано в індивідуальну упаковку із обов’язковим нанесенням на упаковці наступної інформації:
-знаку товару або назви підприємства-виробника;

-нормативного документу за яким виготовляєтьсся мило;
– номінальна маса куска;
– дата виготовлення;

-строк зберігання;

– штрих-код продукції;

-склад мила.

В милі має бути відсутній коалін. Фасування – в ящику не більше 6 кг. Дата виробництва  – не раніше 2023 р.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну в мережі Інтернет з врахуванням динаміки цін на аналогічні товари, доставку, належну якість товару та бюджетне призначення. Також, замовником надсилались запити на комерційні пропозиції на туалетний папір, рушник паперовий на гільзі, серветки паперові целюлозні до трьох постачальників. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне використання паперових виробів у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова.
  2. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2023 рік.