17.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  1. Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Квашена капуста, огірки законсервовані; помідори законсервовані, зелений горошок законсервований, квасоля, горох колотий, ревінь, паста томатна, джем, варення, повидло, родзинки без кісточок, сушка, чорнослив» (ДК 021:2015: (CPV) Оброблені фрукти та овочі (15330000-0))
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі. Відкриті торги, UA-2021-02-09-006326-b
  3. Очікувана вартість предмета закупівлі. 1 565 220,00 грн. з ПДВ.
  4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами, прописаними у державних стандартах України, розроблені та затверджені відповідно до чинного законодавства України.
  5. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, бюджетного призначення. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений статистичними даними про середньомісячне споживання оброблених фруктів та овочів у закладах дошкільної освіти Галицького та Франківського районів м. Львова. При визначенні цін на оброблені фрукти та овочі замовником бралась до уваги інформація Головного управління статистики у Львівській області, інформаційна довідка Львівської Торгово-Промислової палати та інформація розміщена в мережі інтернет. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.