Обгрунтування

4 роки ago

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Код ДК 021-2015 (CPV): 90510000-5 –…

Обгрунтування

4 роки ago

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Охоронні послуги (послуги з моніторингу сигналів…

17.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Соки: апельсинові, ананасові, яблучні, абрикосові, персикові, морквяно-яблучні, яблучно-полуничні, яблучно-грушеві,…

17.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Печиво сухе, печиво здобне в асортименті, печиво вівсяне, пряники,…

17.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Квашена капуста, огірки законсервовані; помідори законсервовані, зелений горошок законсервований,…

16.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Вершкове масло жирністю не нижче 72,5 %» (ДК 021:2015:…

05.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, черешня, слива, виноград, абрикоси,…

05.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Олія соняшникова, рафінована» (ДК 021:2015: (CPV) Рафіновані олії та…

05.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Цукор білий, кристалічний, ванільний цукор» (ДК 021:2015: (CPV) Цукор…