Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Охоронні послуги (послуги з моніторингу сигналів…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Соки: апельсинові, ананасові, яблучні, абрикосові, персикові, морквяно-яблучні, яблучно-полуничні, яблучно-грушеві,…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Печиво сухе, печиво здобне в асортименті, печиво вівсяне, пряники,…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Квашена капуста, огірки законсервовані; помідори законсервовані, зелений горошок законсервований,…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Вершкове масло жирністю не нижче 72,5 %» (ДК 021:2015:…
(закупівля UA-2021-01-29-006240-b) Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб закладів дошкільної освіти відділу освіти Галицького та Франківського…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, черешня, слива, виноград, абрикоси,…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Олія соняшникова, рафінована» (ДК 021:2015: (CPV) Рафіновані олії та…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Цукор білий, кристалічний, ванільний цукор» (ДК 021:2015: (CPV) Цукор…
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Сметана жирністю не менше 20%» (ДК 021:2015: (CPV) Молочні…