05.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Сметана жирністю не менше 20%» (ДК 021:2015: (CPV) Молочні…

05.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Капуста білокачанна, огірки, кабачки, помідори, часник, цибуля зелена, цибуля…

05.02.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Яйця птиці, натуральний мед» (ДК 021:2015: (CPV) Продукція тваринництва…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Гречана крупа, геркулес (пластівці вівсяні), перлова крупа, пшенична крупа,…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Картопля» (ДК 021:2015: (CPV): Зернові культури та картопля (03210000-6))Вид…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Риба свіжоморожена» (ДК 021:2015: (CPV) Риба, рибне філе та…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Хліб з пшеничного борошна в/г; хліб житньо-пшеничний, булки з…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Вершкове масло жирністю не нижче 72,5 %» (ДК 021:2015:…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Філе куряче, курячі четвертинки, тушки курей, печінка свійської птиці»…

29.01.2021 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

4 роки ago

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «Сир кисломолочний не нижче 9% жирності та сир твердий…