Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (буряк, буряк молодого врожаю, морква, морква молодого врожаю, цибуля, цибуля молодого врожаю…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV)Оброблені фрукти та овочі (15330000-0) (квашені огірки, квашена капуста, квашені помідори, паста томатна, горох колотий, квасоля, горошок морожений,…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (15840000-8) (Какао)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: Крохмалі та крохмалепродукти (15620000-0) (Крохмаль)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника. «ДК 021:2015:…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

ДК 021:2015: (CPV) Фруктові та овочеві соки (15320000-7) (Соки)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника.…

2 роки ago

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Код ДК 021-2015 (CPV): 90510000-5 – Утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям (Послуги з поводження з побутовими відходами)

 (UA-2023-03-03-007737-a) Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (15110000-2) (м'ясо яловичини І категорії, м'ясо свинини)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (15810000-9) (Хліб цільнозерновий пшеничний, хліб цільнозерновий житньо-пшеничний та хліб пшеничний подовий)»…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV): Зернові культури та картопля (03210000-6) (картопля)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника.…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: Крохмалі та крохмалепродукти (15620000-0) (Манна крупа та крохмаль)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного…

2 роки ago