Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: Крохмалі та крохмалепродукти (15620000-0) (Манна крупа та крохмаль)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного…

2 роки ago

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:  ДК 021: 2015 – 90920000-2 «Послуги з санітарно – гігієнічної обробки приміщень (дератизація та дезінсекція приміщень)

(закупівля UA-2023-02-16-013420-a) Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб закладів дошкільної освіти відділу освіти Галицького та Франківського…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (буряк, буряк молодого врожаю, морква, морква молодого врожаю, цибуля, цибуля молодого врожаю…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (15840000-8) (Какао)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

ДК 021:2015: (CPV) Оброблені фрукти та овочі (15330000-0) (чорнослив без кісточок, курага, вишня без кісточок морожена, персик без кісточок морожений,…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV)Оброблені фрукти та овочі (15330000-0) (квашені огірки, квашена капуста, квашені помідори, паста томатна, горох колотий, квасоля, горошок морожений,…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV)Оброблені фрукти та овочі (15330000-0) (квашені огірки, квашена капуста, квашені помідори, паста томатна, горох колотий, квасоля, горошок морожений,…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Рафіновані олії та жири (15420000-8) (Олія соняшникова, рафінована)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

ДК 021:2015: (CPV) Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (15610000-7) (Гречана крупа, геркулес (пластівці вівсяні), перлова крупа, пшенична крупа, пшоно, рис оброблений, ячмінна…

2 роки ago

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі:

«ДК 021:2015: (CPV) Вершкове масло (15530000-2) (Вершкове масло жирністю не нижче 72,5%)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до…

2 роки ago