UA-2023-02-08-015844-a Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені з урахуванням – Закону України «Про телекомунікації» від 18.11.2003 № 1280-IV, Правил…
ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (15110000-2) (Філе куряче, курячі четвертинки)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника.…
ДК 021:2015: (CPV) Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (15220000-6) (Риба тушка (хек) та риба філе (хек)) Найменування…
«ДК 021:2015: (CPV) Цукор і супутня продукція (15830000-5)) (Цукор білий, кристалічний та ванільний цукор» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду…
«ДК 021:2015: (CPV): Зернові культури та картопля (03210000-6) (сочевиця)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника.…
«ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (15110000-2) (м'ясо яловичини І категорії, м'ясо свинини)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…
«ДК 021:2015: (CPV) Молочні продукти різні (15550000-8) (Сметана жирністю не менше 20%)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до…
«ДК 021:2015: (CPV) Продукція тваринництва та супутня продукція (03140000-4) (яйця птиці)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…
«ДК 021:2015: (CPV) Макаронні вироби (15850000-1) (Макарони з твердих сортів пшениці)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…
«ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, слива, виноград, абрикоси, апельсини, персики, гарбуз, смородина,…