(UA-2022-02-16-011497-b) Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту…
«ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) (лимони, яблука, мандарини, банани, вишня, слива, виноград, абрикоси, апельсини, персики, гарбуз, смородина,…
ДК 021:2015: (CPV) Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (15610000-7) (Гречана крупа, геркулес (пластівці вівсяні), перлова крупа, пшенична крупа, пшоно, рис оброблений, ячмінна…
«ДК 021:2015: (CPV) Рафіновані олії та жири (15420000-8) (Олія соняшникова, рафінована)» Номенклатура: 15421000-5 - рафіновані олії Найменування предмета закупівлі із…
«ДК 021:2015: (CPV) Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (15220000-6) (Риба тушка (хек) та риба філе (хек))» Номенклатура:15221000-3…
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) Найменування, місцезнаходження та…
«ДК 021:2015: (CPV) Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби (15840000-8) (Какао)» Номенклатура: 15841000-5 какао Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду…
«ДК 021:2015: (CPV) Молочні продукти різні (15550000-8) (Сметана жирністю не менше 20%)» Номенклатура: 15550000-8 молочні продукти різні Найменування предмета закупівлі…
«ДК 021:2015: (CPV) Продукція тваринництва та супутня продукція (03140000-4) (яйця птиці)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…
«ДК 021:2015: (CPV) Вершкове масло (15530000-2) (Вершкове масло жирністю не нижче 72,5%)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до…