«ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (15110000-2) (Філе куряче, курячі четвертинки)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного закупівельного словника.…
«ДК 021:2015: (CPV) Сирні продукти (15540000-5) (Сир кисломолочний не нижче 9% жирності та сир твердий не нижче 45% жирності)» Найменування…
«ДК 021:2015: (CPV) Молоко та вершки (15510000-6) (Молоко рідке пастеризоване жирністю не менше 2,5 %,)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням…
(UA-2022-01-27-003225-a) Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту…
«ДК 021:2015: (CPV) М'ясо (15110000-2) (м'ясо яловичини І категорії, м'ясо свинини)» Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду відповідно до Єдиного…
(закупівля UA-2022-01-21-001994-c) Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені відповідно до потреб закладів дошкільної освіти відділу освіти Галицького та Франківського…
На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю…
На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю…
На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю…
На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю…